fbpx

Detta är Rekomaskin

Välkommen till Rekomaskin – din dedikerade maskin återförsäljare mitt i det vackra Östersund!

I lokaler på Ställverksvägen 1, Lugnvik hittar du inte bara vårt showroom och kontor utan även en varm och vänlig atmosfär som präglar hela vår verksamhet. När du besöker oss kan du förvänta dig inte bara professionell service utan också den gästvänligheten som Östersund är känt för. Vårt dedikerade team är alltid redo att erbjuda personlig service och expertis på plats eller över telefon.

På Rekomaskin strävar vi inte bara efter att leverera maskinlösningar, utan vi värdesätter också varje kunds unika vision och projekt oavsett om du är ett etablerat företag eller en lokal entreprenör hjälper vi dig hitta den perfekta lösningen för dina projekt och behov.

Vi är här för dig genom hela affären, från försäljning till eftermarknad. Vi erbjuder ett brett utbud av reservdelar för att säkerställa att din maskin fungerar smidigt och effektivt under lång tid framöver. Vårt mål är att erbjuda dig en trygg affär till ett pris som tåls att jämföras. Vi levererar våra maskiner över hela Sverige och erbjuder även förmånliga finansieringsalternativ som avbetalning eller leasing till företag och privatpersoner.

Kom förbi våra lokaler eller ge oss ett samtal för att få svar på dina frågor och funderingar. Vi ser fram emot att dela en kopp kaffe eller stödja dig på distans – precis som du föredrar.

JON GRIP, VD
ANDERS BERG, Medgrundare
ANDREAS WEDMARK, Produktägare
CAROLINE ADLERBORN, Marknadskoordinator
JOHAN ÖSTLUND, Försäljning
MATTIAS KJELSSON, Försäljning
MARIE KARLSSON, Ekonomiansvarig
WILLIAM KLEMETZ, Lageransvarig
JONATHAN SÄTERHALL, Supportansvarig
BERT FRIDOLSSON, Mekaniker
ULF BERG, Fixare