fbpx

Stöldskydd Scout 2.0

Vår stöldskyddstjänst erbjuder dig inte bara en hög nivå av säkerhet för din maskin, utan också möjligheten att minska dina försäkringskostnader genom den högsta premiereduktionen.

Vi erbjuder även en tilläggstjänst – väktarutryckning i samarbete med Nokas Larmcentral. Det ger dig en snabb reaktion vid eventuellt inbrott eller hot om intrång.

Pris

Uppläggningsavgift: 0kr
Bindningstid: 36 månader
Total månadskostnad: 300kr
Total kostnad för 36 månader tjänst: 10800kr 

Pris: kr

Så funkar stöldskyddet

När aktiverat både enheten och abonnemanget från NorthTracker är du skyddad. Stöldskyddet funkar så att om enheten skulle lämna en säkerhetszon så kommer ett alarm skickas via e-post, push-notis och SMS. Detta gör att du snabbt kan agera och kontakta både polis och försäkringsbolag vid en eventuell stöld. Spårningstjänsten funkar i hela Europa och har hjälpt polisen flera gånger att både få fast tjuvarna och få tillbaka stöldgodset.

NorthTracker Scout 2.0 är en liten spårsändare som sänder sin position via 4G en gång per dygn och har ett batteritid på upp till 7 år. Mellan intervallen ligger sändaren i djup sömn och kan därför inte scannas och hittas av tjuvar. Men, om NorthTrack Scout lämnar sin säkerhetszon ändras intervallet automatiskt till en gång per timme med möjlighet till livespårning om det behövs. NorthTrack Scout styrs via en användarvänlig app, SMS eller hemsidan och erbjuder ett säkert stöldskydd som fungerar i hela Europa. Därför är det inte konstigt att NorthTracker Scout har vunnit tidningen Båtlivs stora test av GPS-larm.

  • Temperatur: -30 till +60
  • Batterier ingår: 3 x AAA Lithium (Byt uts vid behov)
  • IP68 och IK06
  • Vikt: 80g
  • Dimensioner: 84 x 63 x 24 mm
  • Fri support
REKO Maskin

Hej! Jag ser att du är intresserad av Stöldskydd Scout 2.0?

Vill du veta mer? Lämna namn och telefonnummer så ringer jag dig inom 5 minuter.
Mattias Kjelson